Zelo smo hvaležni za vaše zanimanje za našo linijo izdelkov. Najbolj prijetno opravilo, ki predstavlja našo  skrb, da smo  z vami ustvarili nekaj pomembnega , ko smo skupaj zgraditi vaš sanjski dom.

V MPM-PRO  Ste partnerji z ekipo strokovnjakov  ki na tem področju  gradnje montažnih hiš deluje že več kot 20 let. V naš tim so,  vključeni  arhitekti, inženirji, oblikovalci, tržniki...

v MPM-PRO  so se združili  ljudje ki so bili med prvimi ki  so se začeli ukvarjati   z leseno gradnjo, in so svoje znanje izdelke najprej  tržili na izvoznih trgih kot so  Italija, Španija, Japonska  Nemčija…Na teh trgih so si ustvarili izkušnje in predvsem prepoznali kaj si kupci želijo. 

To vam zagotavlja da boste popolnoma zadovoljni z vašo novo hišo. 

Naši strokovnjaki  so tako razvili različne tehnike pri izgradnji hiše  in to tako   enostavnih objektov za vrtno uporabo  , brunaric  kot  tudi večjih nizkoenergetskh hiš Posebne  izkušnje  pa so tudi pri večjih projektih kot so  modularna  panelna izgradnja  tako imenovane SOCIAL HOUSE 

Trudimo se za vas, da nismo samo graditelj vašega doma ampak tudi izvajalci vaših sanj. Radi verjamemo, da imamo nalogo, da izpolnimo  vaše želje do popolnosti. 

 

Skrb za trajnostni razvoj in minimalno onesnaževanje okolja ter energetsko učinkovita gradnja so trendi današnjega časa in osnovne smernice delovanja in razvoja našega podjetja.

Contact Info

Photo Stream