Gradnja hiše je pomemben korak v življenju vsakega posameznika. Kako bi sebi olajšali gradnjo vam predlagamo  optimalno rešitev to je gradnja  nizkoenergetske montažne hiše 

Gradnja nizkoenergijskih montažnih hiš prihrani čas in denar, saj gradnja projekta do strehe z usposobljeno ekipo, in vlaganje v izolativnost samega objekta zmanjšuje stroške ogrevanja in hlajenja.

Da vam  približamo  postopek  izgradnje niskoenergetske  montažne hiše vam predstavljamo  natančen opis  gradnje predvsem v  tehnologijo gradnje vam nudimo natančna pojasnila.

Naš namen je, da se približajo bodočih graditeljev koncepta gradnje nizkoenergijske in smo v tem delu zagotoviti pojasnilo kot nizkoenergijske hiše, naredili primerjavo rabe energije z nizko energijskih montažnih hiš in klasično vgrajenimi hiš.

 Kot vedno obstajajo vprašanja, povezana z načrtovanjem in izdelavo, ki se ne štejejo kot del našega sklepanja, smo ustvarili oddelek pogosto zastavljena vprašanja, ki bi lahko bile v interesu investitorjev in se bo razširila, kot so prišle zanimive poizvedb.

 

Skrb za trajnostni razvoj in minimalno onesnaževanje okolja ter energetsko učinkovita gradnja so trendi današnjega časa in osnovne smernice delovanja in razvoja našega podjetja.

Contact Info

Photo Stream