V pripravljalnem postopku zasnove hiše in njenih elementov,  se uporabljajo v CAD in 3D-CAD / CAM programi, s katerimi dosežemo  največjo natančnost in učinkovitost proizvodnega procesa pri gradnji hiše.

Poleg strukturnih elementov hiše (stene, stropi, strešne kritine),se v stenah projektira tur razvod eektroinstalacij - PVC razvoda ter ostale instalacije kot so antenskega sistema , alara in podobno  kot tudi pripravo za  oskrbo z vodo  in kanalizacijo.  

Vsi  uporabljeni materijali  v proizvodnem procesu, imajo ustrezne certfikate ki so v skladu Evropske unije. Leseni deli so osušeni na 18% vlage in impregnirani z naravnimi zaščitnimi sredstvi (BOROSOL - R-GROUP)  ki zagotavlja celovitno  zaščito lesa. 

Proizvodni proces priprave,  zaščite in obdelave materijalov  za gradnjo  strukturnih elementov  nizkoenergetskih montažnih hiš  so natančno opredeljeni 3D CAD / CAM programsko opremo, ki poteka znotraj  tovarniških prostorov ki so v nadzorovanih pogojih.

Izdelane  stene  so ustrezno zaščitene in pokrite s toplotno izolacijo ter grobo finalizacijo zunanje fasade ki se po končani  gradnji zaključuje  sloj  finega in dekorativnega ometa ustrezne barve ki jo izbere investitor. Na zunanjih stenah so tovarniško vgrajena okna 

Montaža hiše  se na terenu  izvaja z žerjavom na pripravljenih RC betonske temelje.Postopek namestitve je posledica že izvedenih ukrepov v zasnovi in obsegu tovarne izdelavo relativno hitro in enostavno. Izvajajo ga izkušeni in usposobljeni proizvajačevi montažerji. 

Montaža sten, stropov in strešne konstrukcije,  v optimalnih vremenskih razmerah v povprečju traja en dan. Čas ki je potreben za krovska dela je odvisna od oblike strehe. Po končanih krovskih delih se nadaljuje z zaključnim slojem na zunanji steni. 

Končni obrtna dela v notranjosti objekta je odvisna od dogovora in stranko. Povprečni čas gradnje je torej 15-30 delovnih dni. 

 

Skrb za trajnostni razvoj in minimalno onesnaževanje okolja ter energetsko učinkovita gradnja so trendi današnjega časa in osnovne smernice delovanja in razvoja našega podjetja.

Contact Info

Photo Stream