V tem času, ko se soočamo z velikim pomanjkanjem energije in omejenosti fosilnih goriv in naraščajočih cen energije, večje povpraševanje po nizkoenergijskih stavb.

Okoljska zavest in potreba po večjem zmanjšanju emisij v zrak, zaradi česar se povečuje  gradnja  nizkoenergetskih hiš.

Nizkoenergijske montažne hiše so energetsko učinkovite hiše. So primer trajnostne gradnje, od gradbenih materialov, katerih proizvodnja ni škodljiva za okolje za njihove energetske učinkovitosti in racionalne rabe energije, ki so vsak dan bolj in bolj drago.

Nizkoenergijska hiša je opredeljena kot hiša  , ki porabi največ 40 kWh / m² energije za ogrevanje. Takšna poraba energije je mogoče jasno izraziti enako porabo 2,7 litrov kurilnega olja na kvadratni meter, tako da je nizkoenergijska hiša se imenuje tudi "tri-litrska hiša".

Cilj gradnjo nizkoenergijskih hiš  je optimizacija  porabe energije in povečati  uporabo razpoložljive energije.

Energetska učinkovitost stavbe nizkoenergijske temelji na visoki kakovosti izolacijskega sloja, visoko kakovostnih oken in vrat, ki preprečujejo izgubo toplote, sistem pretoka zraka, ki poleg zagotavljanja prezračevanje in dodatno varčevanje z energijo in uporabo sončne energije.

Približno 70% celotne porabe energije se porabi za ogrevanje prostorov in nizka gradnja energije omogoča velike prihranke energije, z zanemarljivim dodatne naložb.

 

Skrb za trajnostni razvoj in minimalno onesnaževanje okolja ter energetsko učinkovita gradnja so trendi današnjega časa in osnovne smernice delovanja in razvoja našega podjetja.

Contact Info

Photo Stream